Länge sen sist..

De va länge sen förra inlägget, och oj så mycket roligt det har hänt..
FOTBOLL: I lördags va vi ju som bekant å spelade match mot Sollefteå, började på bänken men fick hoppa in i 43e minuten då Goran tyvärr fått en boll mot ögat så han ej kunde fullfölja matchen. Men alltid kul med inhopp och särskilt detta då jag 2 minuter senare får en långboll som jag tar med mig, fintar backen och passar till Desai som stöter in den i öppet mål.. Jäkligt kul start på inhoppet och då matchen slutade 1-0 till slut så kändes det ännu mer viktigt, dock döm av min förvåning när jag får berättat för mig på måndagmorgon av min mor att det står att john eriksson passade fram till målet.. Gud förbannat, när man för en gångs skull gör någonting nämnvärt så försvinner det helt magiskt och allt positivt läggs över till någon annan. Men men, !!serieledning!! och bara en match kvar att spela, nu på lördag möter vi Älgarna hemma och vinner vi den är vi klara för div. 1! Hoppas de få som läser bloggen har tid och möjlighet att komma och se!

UMEÅ:Efter matchen hoppade jag av bussen halvvägs hem, rättare sagt i Umeå där jag umgicks med Emil, Lisa, Klas och Rikard.. En riktigt rolig kväll med bland annat karaoke, dans och charader.. Sånt kul bjuds det aldrig på i Skellefteå! Och extra kul att hinna träffa Emil en vända innan han och Rikard styr kosan mot Sydamerika för inte mindre än 6 månader..

VECKAN: Den här veckan har gått åt till tre saker, skola, träning och champions league.. Mellan det så har jag även hunnit med att klippa mig, handla lite kläder och se avsnitt 3 & 4 av Kungarna av Tylösand, och det programmet upphör aldrig att förvåna. Det blir tydligen bara värre och värre, men nånstans i smeten så är det ju faktiskt riktigt riktigt roligt också :) Veckan har verkligen varit bra!! Vi är 99% klara med arbetet, träningen har varit kul och Tottenham vann med 4-1 i CL, kan det bli bättre?? Nu väntar bara redovisning imorrn och sedan årets viktigaste, den tidigare nämnda matchen mot Älgarna på Lördag.. Tänkte även bjuda på en bild som vi tog idag av våran produkt som vi arbetat med i veckan, och en lagbild på vi som arbetar i den bästa gruppen i klassen! Jonatan till vänster, Pär i mitten och nyklippta Jag till höger!


Ser fram emot helgen!

Efter en relativt trevlig dag på skolan med redovisning och lite annat försök till plugg så har nu veckans sista träning gjorts bort och nu sitter man hemma å laddar inför att stiga upp just efter 7 imorrn för att sen sätta sig på en buss. Blir en lång resa ner till Sollefteå för säsongens näst sista match!! Efter vi förhoppningsvis vunnit matchen hoppas jag att få kliva av bussen i Umeå för att umgås med mina vänner som bor där nere.. Hoppas ni andra får en minst lika rolig helg och förhoppningsvis slipper ni åka buss i X antal mil!

Måste säga att originalet är mycke bättre än den nya!!

Debatt på SvT!

Efter en dag som började riktigt dåligt med cyklande till skolan i regnet på en cykel utan stänkskärmar så kunde det ju bara bli bättre. Kvällen blev blöt men ändå helt okej med träning som vanligt och sen fick jag se alla ert AIK vinna också, kul för dom!! Men sen kom jag till kvällens helt klart roligaste när jag och Rikard satte oss en stund hemma hos mig och kollade upp på tv.nu vad som erbjöds på tv och då hittar jag självklart på att vi ska se Debatt på svt om sprit, sex och spyor.. Framförallt var de granskning och debatt kring såpan Kungarna av Tylösand som jag nämnt tidigare i bloggen.. Och jag måste säga att jag förstår dom som sitter där och är upprörda över vad som faktiskt visas på tv eftersom att de som händer i serien inte riktigt är okej och en del deltagare har nog inte riktigt alla hästar i hagen! Men jag satt iaf och njöt av debatten när dom försökte smutskasta såpan och deltagarna men med alla argument som de la fram för att kanal5 ska stoppa serien gick bara fel fel fel!! T.ex. när en s.k. "drog-expert" la fram att deltagarna skadas ju så mycket av all den alkohol som dom dricker i serien och det är ju faktiskt skadligt för kroppen, (och det är de ju som vi alla vet men inte tillräckligt farligt för att majoriteten inte ska dricka). Men när då en av deltagarna klargör att alla avsnitt är ju redan inspelade och alla alkohol som kommer visas på tv är ju redan drucken för länge länge sen då blev det en pinsam tystnad och "drog-experten" insåg idiotin i sitt upplägg och man såg hur rodnaden lyste igenom sminket.. KUL! :D Sen att Jackie Ferm var där också och pratade om hur illa det kan gå efter man har varit med i en dokusåpa och att man kanske får problem med att skaffa jobb sen är ju också ren å skär humor, som att hon har behövt ett vanligt jobb sen hon va med i Paradise Hotel?? Hur som helst, debatten visas imorgon 12:05 på svt1 för den som är sugen på att titta men ett tips är att iaf se 1 avsnitt av Kungarna av Tylösand före..

Dagens fakta:

40 miljoner människor skulle kunna leva ett helt år på all säd som används varje år för att tillverka öl i Amerika. De producerar ca 230 miljoner hektoliter öl per år...


Kalle Anka och HIMYM!

Det har varit väldigt mycket om valet nu i media och man börjar ju bli lite less. Nästa val, dvs. 2014 vet jag iaf med säkerhet vad jag kommer rösta på och det är ju självklart Kalle Anka partiet. Vid förra valet, 2006 hade partiet fått in 230 röster totalt men under olika stavningar då man tydligen måste skriva helt felfritt annars blir det tydligen ett annat parti.. Gillar även partiets tidigare historik då de vid valet 1991 fick så mycket som 1535 röster, och då var deras främsta valfrågor att införa gratis alkohol till folket samt bredare trottoarer, inte illa!!

Läste för övrigt också idag om David von Arnold Antoni som är Sverigedemokrat och som den 10e september som han larmade polisen och sa att han hade blivit överfallen av 2 män som talade ett "arabiskklingande språk". Dessa 2 män ska då ha misshandlat honom och sedan ristat in ett hakkors i pannan på honom med en kniv.. Hemskt kan man ju tycka!! Men nu till de humoristiska.. Nu har tydligen en rättsläkare i Malmö undersökt fallet och kommit fram till att skadan är självförvållad! Skulle detta nu vara sant så är det ju för det första jävligt sjukt gjort men å andra sidan måste man ju ge denne von Arnold en liten eloge för att han offrar sig för sitt parti.. Men ja, han kanske borde satsat på Kalle Anka partiet han också!!

How I Met Your Mother har börjat om, det får ni inte missa!


Den gångna helgen..

Helgen som gått har varit riktigt riktigt bra, vinst mot robertsfors vilket innebar att vi blev Distriktsmästare i fotboll 2010 samtidigt som 3p i jakten på seriesegern.. Senare på kvällen blev det fest med Erik å Stefan och de va inte illa de heller, station8 och allstar hann jag med att prova på! Och sen så kommer vi ju till valet på söndagen, oj oj oj.. Gick och röstade för att senare gå och inhandla en pizza med rikard och sen efter att vi sett Man Utd vinna mot liverpool med 3-2 så var det valvaka på 1an hela kvällen!! Och ja, aldrig har det varit ett sånt liv efter att valet varit klart och det är ju ganska tydligt att dom flesta retar upp sig på att SD tog sig in i riksdagen.. Nu har ju aldrig politik varit något av mitt huvudintresse och de kommer nog inte bli det heller men visst är det ganska lustigt att se hur vuxna människor faktiskt beter sig mot andra vuxna?? Jag kan tycka att det blir pinsamt och sen att hälften av alla dom som håller på med politik på högre nivå faktiskt är jävla tomtar som bara tjatar och gnäller på "dom andra" än att faktiskt göra nånting åt saken själva.. Nä, tänk om vi hade diktatur! Då skulle saker å ting iaf bli gjorda även om de gick käpprätt åt helvette, men dit är vi väl på väg även med demokrati??


Teater!!

Efter en dag som bestod av mycket sömn å egentligen inget vettigt gjort så var de dags för träning som vanligt.. Men efter träningen gjorde jag å erik nånting som jag aldrig gjort utan tvång! (tvång räknas till saker man gjorde med skolan) Vi gick på teater och såg AC Improv, de va roligt men kanske ännu mer imponerande! Det är inget som dom repeterat och har manus på utan publiken får välja några särskilda nyckelord, kvällens var: polisstation, utedass och så huvudpersonens namn, Brynolf Went.. Utifrån dessa ord så lyckades de utföra 2 berättelser. Nu blir det att softa i soffan med lite fika å ladda inför morgondagens match mot Robertsfors, otroligt viktigt då matchen även räknas som final i DM! Wish us luck!!

Det finns 17076 män som har förnamnet Samuel i Sverige. Av dessa har 9704 namnet som tilltalsnamn. Det finns 25 kvinnor som har förnamnet Samuel. Av dessa har 0 namnet som tilltalsnamn.


Kungarna av tylösand..

Ja, vad ska man säga om det här programmet.. Efter första avsnittet tänkte man att de här kan ju knappast bli värre, men efter att ha sett andra programmet idag så är det tydligt att de kunde det. Sitter nu å funderar på vad som kan tänkas hända i det tredje avsnittet eller varför inte det sista om det ska fortsätta att eskalera. Idiotiska tatueringar, piercade penisar och en del människor som tydligen gör vad som helst framför en tv-kamera!
Dagens fakta:

I reklamer för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan

Bevis: http://www.uropenn.se/
Historien bakom vad klockan visar är lite mer grundlig än så men det där är en av anledningarna!



Ännu en dag..

En vanlig dag på skolan, komma dit vid 10 - snacka lite skit - fika - spela monopol - faktiskt göra nånting - spela monopol igen - lunch - faktiskt göra nånting och sen cykla hem igen.. tuffa dagar men man överlever väl!
Kvällen kunde varit sämre den också, umgås med Erik å Rikard med mat från wok'n'roll, lite tv-spel å ytterligare en kväll med Champions Leauge..

Dagens fakta:

Siderodromofil är att bli sexuellt upphettsad av att åka tåg.


Champions league och ormar i lägenheten!!

Då va champions league fotbollen igång igen å ingen kan ju vara gladare än jag då Tottenham är med för första gången!! Första matchen öppnade bra med 0-2 ganska fort men tyvärr innan föreställningen var slut så visade resultattavlan 2-2, men men de va väl helt okej!!

Visste ni förrästen att:

På en vanlig fotbollsplan får det plats 51 000 människor - om de står tätt

Kan vara bra att veta, eller inte...

Efter ännu en dag med uppsvullen fot är jag nu helt övertygad om att det finns en orm i min lägenhet som bitit mig, annars borde ju svullnaden gått ner eller hur? Och tittar man noggrant på bilden ser man ju tydligt vars det satans djuret har satt sina huggtänder i mig.. Någon som har en stridstränad igelkott att låna ut??

Välkommen till Facespace bloggen..

Här kommer jag skriva lite om allt möjligt, förhoppningsvis roliga saker som händer runt i kring mig själv, mina vänner och övriga världen!!
Kommer även försöka bidra med ett skratt i form av ett roligt klipp eller varför inte ett värdelöst vetande..
Håll till godo!!

RSS 2.0