Orm eller snok, det spelar ingen roll!

Tack vare min flickvän lyckades jag hitta min väg till Calle Schulmans blogg som ni kan hitta här                               ----------> http://blog.paf.com/schulmania/satans-djur/#comments
Där skriver han om hur han och sin bror Alex hittat en "orm" i trädgården ute på landet och att Calle sedan dödat ormen genom att hugga av den med en spade ett par gånger. Dom flesta som känner mig vet ju att jag hatar ormar över allt annat och jag tycker att Calle gjorde helt rätt. Det som dock är lite jobbigt för Calle är ju att han har en så pass känd blogg att han nu blivit polisanmäld för händelsen eftersom att det var en hasselsnok å inte en huggorm och då kan han straffas alltifrån dagsböter till 2 ÅRS FÄNGELSE. Helt sjukt om ni frågar mig, men men så är det iaf. Det roliga kom dock när jag började läsa kommentarerna som folk hade skrivit på bloggen och här ska ni få några som jag tyckte va roliga, intressanta, skrattretande eller bara idiotiska.

--> Marcus: Haha, ni kan ju inte mena allvar. Han dödade en ormjävel. Hade väl förstått er om han dödat en hundvalp, katt, panda eller t.om. en griskulting, men vi pratar en vidrig liten reptil. De förtjänar att dö. Bara psykiskt sjuka människor gillar ormar.
Och som svar fick han:
--> Suzanne: Oj, du verkar insatt i det här. Du kanske kan upplysa mig lite mer. Är det ok att döda alla djur förutom de du räknade upp? Du nämner bl a hundvalp och katt. Betyder det att det är ok att döda en vuxen hund eller en kattunge?
Eftersom jag gillar alla djur och därmed är psykiskt sjuk, är det intressant för mig att veta hur en psykiskt frisk människa tänker. Så berätta, Marcus!

--> Micke: Gissar att den lilla apan inte kan rå på något annat än små ofarliga djur, så han måste visa sig tuff på något sätt. Huggormar är ofarliga, på ungefär samma sätt som getingar är ofarliga. Förstår inte alls hur någon kan komma på idén att slå ihjäl djuret för det? Misshandlar du barn också?


--> Vue: ps: Misstänker att du just nu sitter och inväntar alla psykkommentarer om att ormar bara är missförstådda och egentligen fina och snälla djur. Uppmanar dig till att söka upp dessa och hugga ner dom med en spade med.


--> Anonym: Även fast jag gillar Calle, och är 80-talist (vilket betyder: bryr mig inte tillräckligt om någonting egentligen) måste jag säga att detta var det ”ägigaste inlägget ever! ” (slutet av sista meningen just för att förstärka just min 80talis-m)


--> Maria: Alltså Calle.. det här får mig att vilja sluta läsa din blogg. Vilket ju känns dumt eftersom att du gör så himla mkt fint med pengarna du drar in på den. Men på riktigt, skit i att åka till landet om du ska bete dig så. Då kan du lika gärna sitta kvar på din balkong i stockholm och semestra därifrån.
--> Calle Schulman: Meh. Ormar är vår naturliga och medfödda fiende. Vissa av oss kan inte bortse från det. Och måste döda. Jag är en sån. Måste. Döda. Ormen.
--> Tove: Ditt sadistiska psykfall! Du hatar säkert fåglar också!! Alla djurhatare har nån slags störning, brist på att känna empati etc. Härligt att du skyltar med det!
--> FU: Vad många idioter det finns. Ormar är inte onda, de styrs av instinkter och kan inte ha en uppfattning om vad som är gott och ont, de är bara djur förstår du inte det? Ska man hugga alla lejon och en massa andra rovdjur i bitar bara för att dom kan vara farliga? Ska dom behöva lida för dina patetiska rädslor? De flesta ormar är inte ens farliga. Jag gillade dig innan, men inte längre. Hejdå, din jävla idiot.

Det va några av kommentarerna som han hade fått till bloggen, totalt 126 st idag. Och en del personer undrar man ju riktigt hur dom är funtade, men som slutkläm kan jag ju säga att Calle gjorde helt rätt och jag är precis som honom. Måste. Döda. Ormen.

Den här dagen var ingen vanlig dag

För det va allra bästa Ilis födelsedag!
Efter jag och Carro varit på konfirmation i kyrkan och ätit grillat å tårta på Högströmsgatan hos hennes moster så begav vi oss till Gummark där det återigen blev grillat och tårta, och så en massa presenter till Ili! Kan inte säga att jag var särskilt hungrig igår kväll å inte heller när jag vaknade i morse..
Så här glad blir man om man får paket av finaste Morbror (Jag) :D
Det va tydligen svårt att öppna vissa paket, här grimaserar både Caroline å Ili åt en tejpbit som satt fast lite för bra!

0,5 år!


Igår hade jag och sötnosen varit tillsammans i 6 månader och det firades med grillat, mys å film.. En sak som är det roligaste ever med min fina flickvän är att varje litet impuls-ljud som dyker upp så hoppar hon rakt upp i luften, och det händer inte bara ibland heller utan det är vaaaarje gång!! Jag blir lika road varje gång :) <3


Helt sjukt!!

Kolla in det här klippet från dagens match i Fotbolls-VM för damer. Ungefär 14 sekunder in i klippet händer någonting som ingen av domarna upptäcker och det är för mig en gåta! Är det någon gång en domare skall bannas från framtida matcher så skall samtliga domare bannas den här gången. Med tanke på hur länge spelaren håller i bollen i händerna så undrar man ju om någon av domarna faktiskt har ögon överhuvudtaget!! Titta själv och skratta eller gråt!

RSS 2.0