Födelsedagskalas för Mamma

Lite sent uppdaterat men den 12 Juni så var jag å Caroline till Brännkälen för att gratulera min mor på hennes 55 årsdag. Stora delar av släkten va där och det va roligt att träffa dom igen. Men roligast var det nog som vanligt att få träffa Ili och småkusinerna från Åmliden som aldrig sitter still!

Ett gäng nakenfisar som lekte med vattenspridaren. Hade jag inte varit blyg så hade nog jag också slängt kläderna och svalkat mig då de va nästan lite väl varmt med 28 grader i skuggan!

Stora tjocka släkten! Från vänster: Farmor Elsie, Faster Marianne, ♥ Caroline, Pappa Helge, Fasters man Bengt, Farbror Örjan som sitter bakanför Svåger Christoffer, Syster Celina, Mamma Birgitta, Farbrors sambo Anna och Morbror Bernt.

Efter en lång och varm dag med en massa lek va Ili trött och återhämtade sig lite i knät på mamma.

Kusinerna Melvin och Oscar roade sig med att köra bilspel på iPaden.

Jag och sötnosen softade ute på altanen där det fanns åtminstone lite skugga! En väldigt trevlig dag med massor av god mat och efterätter. Det var även roligt att få träffa en stor del av släkten eftersom det sällan finns tid till det å annat kommer ivägen när alla ska samlas.

Surströmming på Dahlbergsgatan!

Idag var det dags för surströmmingspremiär för 2011 å helt galet gott var vad det var! Efter att ha ätit ett antal strömmingar är jag fortfarande helt galet mätt å då var de ju ett par timmar sen vi åt också.. De va ju inte helt fel heller att Carolines mamma Eivor hade fixat maten å att de bara var att sätta sig ner å börja rensa fisken, och så slapp man ju ha lukten i lägenheten i X antal timmar efteråt!!

En vecka som sambo!

Nu har det gått exakt en vecka sen älsklingen flyttade in här på Strandgatan. Det är så mycket fördelar med att bo tillsammans med någon så fin men jag börjar med det negativa.. Aldrig någonsin har det varit så mycket jobb med att tvätta, visst jag får ta på mig en stor del av skulden eftersom jag sparat ihop en massa tvätt tills just den dagen vi skulle tvätta tillsammans. Men ändå att behöva ordna kläderna i olika färger å temperaturer som dom ska tvättas på är inget som jag är van vid!! Alla kläder kan tvättas i 60 grader enligt mig å då blir dom rena å fina :D

Det jobbiga med att sortera tvätten är dock inte ens i närheten av alla dom fina sakerna som man tjänar på att bo tillsammans. Lägenheten har aldrig varit så ren som den är just nu. Att få maten inhandlad och planerad en vecka i förväg är ju inte heller något som har hört till vanligheten i Samuels tidigare liv. Nu däremot är kylen full med en massa mat och det gillas!! Sen går det ju inte komma ifrån att vädret har varit helt gudomligt nu dom senaste dagarna och den picknick som vi hade igår tillsammans med Rikard, Lisa, Erik, Bill och Ellen va awesome och är något som måste upprepas ett flertal gånger i sommar om vädret tillåter!!

Då var det slut på de roliga!

Nu har man äntligen skickat in B-uppsatsen och skolan är över för den här gången.. Känns skönt att utbildningen är över på ett sätt samtidigt som man kommer att sakna det. Men men, det är bara att ta nya tag och försöka komma på vad man ska göra resten av sitt liv! Det känns ju inte helt fel att sommaren är här, så man får passa på och njuta av den så mycket som det bara går innan det är höst och sämre väder! Men samtidigt så väntar ju nya äventyr till hösten så jag måste ju medge att man längtar dit också! Här kommer några bilder från våran sista dag med klassen!
Anna, Maria, Lenita och Mariana va toktaggade och laddade för Laser(doom/tag/whatever?)
Killarna hade inte riktigt lika bra uppladdning.. Pär och Markus laddade med en Rom&Cola och en Norrlands!
(Maria, Mariana, Amanda, Lenita & Anna) Och när spelet var slut och vi kollade resultattavlan så var det tydligt att tjejernas uppladdning var mycket bättre och killarnas taktik inte riktigt funkade.. Jessica fick bäst poäng tätt följd av Jonatan och på 3e plats kom undertecknad!
Laser-vinnaren Jessica och Mariana på O'learys efteråt när vi hunnit fräscha upp oss lite efter en svettig tävling!
Maria och Markus!
Mariana, Robert, Anna, Lenita och Amanda njöt av maten.. Det va synd att jag inte tog kort på pommes-frites skålen som jag och Amanda fick att dela på för den va hur stor som helst och det hade varit tillräckligt med pommes för 4-5 personer!!
Dom två mest awesome i klassen.. Iaf om man frågar dom själva ;)
Det har varit roliga 2 år på skolan och jag kommer nog sakna det, iaf litegrand...

RSS 2.0