Helgen med Electrolux!

I helgen var det dags för Electrolux Home Cup som är en inomhusturnering på konstgräset i den nya bollhallen på norrvalla.. Samtliga deltagande lag var från skellefteåtrakten alltifrån divison 5 till divison 2! För att göra det lite mer jämnt så fick det laget som spelade i den lägre divisionen X antal straffar beroende på hur många divisioner som skiljde till det bättre laget. Som t.ex. när vi i finalen spelade mot Sörböle som spelar i division 5 så fick de 3 straffar före matchen startade. Detta medförde att vi i alla matcher fick börja i underläge, men trots detta lyckades vi vinna cupen! För min egen del blev det totalt 4 mål varav det sista i finalen mot just Sörböle nog var det snyggaste ;) Detta är ungefär vad undertecknad har hunnit med i helgen då de spelades både lördag och söndag, men lite melodifestival hann man se också (även om det inte var så aktivt tittande) samt det obligatoriska Solsidan nu på söndagskvällen!!

Sthlm, Umeå och allt möjligt..

Förra veckan var en händelserik vecka.. Vi skrev färdigt vårt skolarbete på måndag, redovisade på tisdag och sen var det storpepp för att tillbringa 3 dagar i sthlm!! Onsdag morgon begav jag mig med flyg där min underbaraste hämtade mig på flyget och så åkte vi buss till Malins jobb där man fick sig en klippning, som för övrigt blev precis som förväntat riktigt bra!! Annars blev det 3 lugna dagar och förutom att jag längtat efter Carro så längtade jag ju väldigt mycke efter att få äta på Jensens Bofhus, och dit gick vi på torsdagkväll! Blev en jättegod middag och denna bild är tagen från Jensens när jag va i Göteborg och jag beställde samma sak nu och det smakade helt enkelt awesome :)
Efter det att jag sagt hej då på t-centralen åkte jag hem, tränade fredagkväll å lördagmorgon innan det va dags för nästa äventyr!! Åkte bil med Erik till Umeå för att träffa Lisa och gå och se Klungan som var lite under förväntan men det va väldigt trevligt ändå! Sen gick vi ut på krogen och träffade Klas som hade haft sittning men vi stannade inte så länge utan gick hem, hade musiktävling och sov.

Sen fick jag äntligen hämta ut mina nya fotbollsskor som jag beställt och väntat på någon vecka nu, huruvida dom är så sköna som jag tyckte att dom va när jag provade dom första gången återstår att se på träningen ikväll!!

Vem vill bli miljonär??

Äntligen hemma efter en händelserik helg. Det hela började med att stiga upp kvart i 4 lördagmorgon en tid som man närmare annars är van att gå och lägga sig vid, men som tur var så hade jag t.om. personlig väckning och det är inte illa när klockan är 4 på morgonen! Detta för att kunna bege sig till Norrvalla för att sätta sig på bussen mot Oulo i Finland för att spela en cup. Vi spelade först på lördagen mot AC Oulo som spelar i finska högstaligan där vi förlorade med 3-0, en match som vi lika gärna kunde slutat helt jämnt resultatmässigt men tyvärr så var inte marginalerna på våran sida. Andra matchen stod Bodens BK för motståndet och vi förlorade med 3-2, men även där var det väldigt jämnt och vi kunde mycket väl vunnit och det ska bli väldigt intressant när vi senare i vår får spela mot just boden i Svenska Cupen. När vi inte spelade fotboll eller sov fanns det bara en sak vi roade oss med, jag hade laddat ner engelska "Vem vill bli miljonär" och "Vem vill bli fotbolls-miljonär" till iPaden och detta var vi ca 5 st i laget som roade oss med och vi räknade ut efteråt att vi tillbringat ca 10 timmar till detta.. klarade vi utmaningen att bli miljonärer då? Oh yes, det gjorde vi och på bägge spelen dessutom, men det va inte utan besvär kan jag säga!! Jag känner såhär i efterhand att man har lärt sig jävligt mycke värdelöst vetande som t.ex. att en Bulbul är en fågel och att Abdullah II är kung i Jordanien men samtidigt har vi haft jävligt roligt med många skratt.. Ibland blir man ju faktiskt imponerad av sig själv vad man vet ibland men under resans gång har man också upptäckt att vissa personer är fan inte så jävla smarta alla gånger :P Vi var däremot alla helt klart smartare än den här tjejen!!

RSS 2.0