...

Dagens fakta:

Anatidaephobia = Fear of being watched by a duck


Äntligen..

Äntligen är inte ordet jag vill använda när man tittar ut genom fönstret och det ser ut så här, mer deprimerad kan man nog inte bli.. men men, allt som börjar har ju även ett slut så vi får se fram emot det!!
Den stund som jag väljer att använda ordet äntligen till är istället kvällens måltid, va väldigt länge sen jag åt tacos och som jag har längtat. När man då får veta att andra fina vänner nyss ätit tacos kan man ju inte vara sämre.. Ser de inte gott ut så säg!! Och så har man matlådor som räcker i ett par dagar :D

iPaden, min nya vän!!

Fotbollen gick ju som dom flesta vet inte riktigt som det va tänkt och efter att man dränkt sorgerna och fått tillbaka modet så siktar vi nu mot nästa säsong istället! Eller nja, iaf några av oss.. Hade en frivillig träning på balderskolan igår och vi var 4 tappra som kom dit, men det blev kul ändå med barkemo och fotbollstennis. Hoppas däremot på bättre uppslutning nästa onsdag!!

Nu till den största nyheten!! Jag och min syster har fått varsin iPad av våran mor då hon va och jobbade i Chicago i förra veckan.. Roligast var de när farsan ringde å sa att hon hade köpt en present åt mig och att jag skulle få gissa vad det var. Då man inte har en blekaste är det väldigt svårt att gissa men han gav mig ledtråden och frågade om de fanns nånting i USA som jag skulle vilja ha, jag kläckte då ur mig å frågade om de kunde va en iPhone?! Men kommentaren tillbaks va NEJ ÄR DU TOKIG!! en sån kostar ju flera tusen!! Döm då av min förvåning när jag på avslutningsfesten med fotbollslaget får veta att det är en iPad.. På festen fick vi även våran efterlängtade plakett som visar att vi är distriktsmästare i västerbotten i fotboll 2010!
Här är en otroligt nöjd kille med sin nya leksak, och har ni några tips på bra appar så är det bara att skriva en liten kommentar :D



RSS 2.0