Första "riktiga" träningen..

Nu börjar äntligen fotbollsträningarna om, det ska bli riktigt kul då man faktiskt känts sig uttråkad vissa kvällar när man inte har nåt bättre för sig och man märker ju hur otroligt mycke tid man lägger ner på fotbollen!! Men jag måste ju medge att det känns lite annorlunda att packa väskan med shorts, t-shirt å fotbollsskor å spela fotboll när det är typ 10-15 minusgrader utomhus och snö överallt..
Förhoppningsvis slipper man få sig en flygtur denna träning..

Man längtar tillbaka..

Vintern har ju kommit på riktigt och de är så jobbigt att det är kallt.. Tänk om det bara kunde vara sommar igen!! Längtar redan efter sommaren 2011 och det blev inte sämre av att man sitter å kollar igenom lite bilder från sommaren som var! Bästa sommaren ever och med det finaste vänner man kan tänka sig!
Övre raden från vänster: Erik, Bill, Magnus, Maria, Carro, Ellen, Lisa, Sanna, Emil
Nedre raden från vänster: Klas, Simon, Johan, Samuel, Jerker

Tillbaka efter helgen..

Helgen som varit tillbringades från och med torsdag till måndag i Göteborg där jag, Adam och Johan möttes upp hos Simon.. Det har skrattats enorma mängder både åt lycka och olycka men främst åt att det aldrig blir en lugn stund och t.om. en lugn middag på en finare restaurang bjuder på ett gott skratt då vi börjar diskutera om dricksglaset är av plast eller glas, men jag menar vadå ett "glasglas" ska ju inte gå svikta på om man trycker lite lätt på det!! Men ack, där hade jag fel och tur var det att man va i en annan stad så man slapp skämmas ögonen ur sig framför ett gäng människor som man faktiskt kan stöta på!! Men men, sjukt trevligt iaf!! Och helgen avslutades med att få träffa å umgås en sväng med Carro i sthlm då flyget till skellefteå inte gick förrän 21:10 och jag flög från göteborg kl 1.. Så sammanfattningen är att det blev en underbar helg med att träffa göteborgs, stavangers, oslos och stockholms finest!! Bilder kan komma i fortsättningen men kameran blev i fart å fläkt lämnad i Göteborg.. :(

"Gossen Samuel däremot växte till i ålder och välbehag både för HERREn och för människor" 1 Samuelsboken 2:26


Ibland överraskar man t.om. sig själv!!

Kvällens middag, vitlöksstekt scampi med nudlar och franska örter!

den gångna veckan..

Veckans skolarbete blev väldigt ineffektivt, men samtidigt väldigt effektivt!! Vi hade ju tänkt att jobba måndag & tisdag men vi fick annat för oss så det mesta blev gjort på torsdagen istället.. Och när vi sen skulle redovisa hade vi ju totalt missuppfattat vad vi skulle redovisa men efter 15 minuters rast och en del ändringar gjorde vi en spontan och ändå relativt lyckad presentation!!

Sen att tottenham faktiskt körde över Inter är ju självklart en av veckans höjdpunkter!! Men annat än det så har jag numera ett flertal kanaler på tvn som jag inte hade tidigare, och det gillas! Nu bjuds man på fotboll vilken tid på dygnet man än vill och hur mycket man vill, frågan är ju om man ska hinna bli less?? Sen så var det ju väldigt väldigt trevligt med besök från hufvudstaden, alltid kul och särskilt med tanke på att det var väldigt länge sedan sist och att nästan alla vänner bestämt sig för att evakuera Skellefteå stad!!

Veckans bibelcitat: "När jag var ett barn, talade jag som ett barn, förstod som ett barn och tänkte som ett barn. Men sedan jag blev vuxen har jag lagt bort det barnsliga." 1 Kor. 13:11-12


RSS 2.0