Då var det slut på de roliga!

Nu har man äntligen skickat in B-uppsatsen och skolan är över för den här gången.. Känns skönt att utbildningen är över på ett sätt samtidigt som man kommer att sakna det. Men men, det är bara att ta nya tag och försöka komma på vad man ska göra resten av sitt liv! Det känns ju inte helt fel att sommaren är här, så man får passa på och njuta av den så mycket som det bara går innan det är höst och sämre väder! Men samtidigt så väntar ju nya äventyr till hösten så jag måste ju medge att man längtar dit också! Här kommer några bilder från våran sista dag med klassen!
Anna, Maria, Lenita och Mariana va toktaggade och laddade för Laser(doom/tag/whatever?)
Killarna hade inte riktigt lika bra uppladdning.. Pär och Markus laddade med en Rom&Cola och en Norrlands!
(Maria, Mariana, Amanda, Lenita & Anna) Och när spelet var slut och vi kollade resultattavlan så var det tydligt att tjejernas uppladdning var mycket bättre och killarnas taktik inte riktigt funkade.. Jessica fick bäst poäng tätt följd av Jonatan och på 3e plats kom undertecknad!
Laser-vinnaren Jessica och Mariana på O'learys efteråt när vi hunnit fräscha upp oss lite efter en svettig tävling!
Maria och Markus!
Mariana, Robert, Anna, Lenita och Amanda njöt av maten.. Det va synd att jag inte tog kort på pommes-frites skålen som jag och Amanda fick att dela på för den va hur stor som helst och det hade varit tillräckligt med pommes för 4-5 personer!!
Dom två mest awesome i klassen.. Iaf om man frågar dom själva ;)
Det har varit roliga 2 år på skolan och jag kommer nog sakna det, iaf litegrand...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0